fbpx

Botox

BOTOX BEHANDLINGAR

Botox är en vanlig kosmetisk behandling där små mängder av en typ av protein kallad botulinumtoxin injiceras i specifika muskler för att temporärt minska rynkor och fina linjer i ansiktet. Botulinumtoxin är en nervgift som blockerar nervimpulserna till de behandlade musklerna, vilket gör dem mindre aktiva och minskar utseendet av rynkor och fina linjer i området.

Vanliga områden som behandlas med Botox inkluderar rynkor mellan ögonbrynen, kråksparkar vid ögonen och horisontella rynkor i pannan. Botox kan också användas för att behandla medicinska tillstånd som överdriven svettning, migrän och spända muskler.

Botox-behandlingar är relativt snabba och smärtfria och kräver vanligtvis ingen återhämtningstid. Effekten av behandlingen är temporär och varar vanligtvis mellan 3 och 6 månader, beroende på personens ämnesomsättning och livsstil.
Kontakta oss för mer information eller för att boka din Botox-behandling idag.

APELSINHAKA

Apelsinhaka, eller ”hängande haka” på svenska, är en vanlig kosmetisk oro som kan uppstå på grund av åldrande eller viktnedgång.
Läs mer

ARGA RYNKAN

Denna rynka uppstår på grund av muskelsammandragningar som sker när vi rynkar pannan eller blir arga.
Läs mer

GUMMY SMILE

Gummy smile, eller ”tandköttssmile” på svenska, är ett vanligt problem där en stor mängd tandkött visas när man ler.
Läs mer

KRÅKSPARKAR

Kråksparkar är de rynkor som bildas vid ögonens ytterhörn när man ler eller skrattar.
Läs mer

ÖGONBRYNSLYFT

Genom att injicera små mängder av Botox i specifika muskler runt ögonområdet kan vi reducera muskelaktiviteten som drar ned ögonbrynen.
Läs mer

NÄSRYNKOR

Genom att injicera små mängder av Botox i de specifika musklerna runt näsan kan vi minska muskelaktiviteten som bidrar till utseendet av dessa rynkor.
Läs mer

SURA MUNGIPOR

Sura mungipor är ett vanligt problem som orsakas av en mängd olika faktorer, inklusive åldrande, överdriven exponering för solen, och gener.
Läs mer

SMOKE-LINES

Röklinjer, eller ”smoke-lines”, är vertikala rynkor som bildas runt läpparna och är vanligtvis orsakade av upprepade ansiktsrörelser, inklusive rökning.
Läs mer

HORISONTELLA RYNKOR I PANNAN

Horisontella rynkor i pannan är vanligtvis orsakade av upprepade ansiktsuttryck, såsom att rynka pannan eller höja ögonbrynen.
Läs mer

MASSETER BOTOX

Masseter Botox är en icke-kirurgisk behandling som innebär injektioner av botulinumtoxin typ A i massetermusklerna.
Läs mer

NEFERTITI HALSLYFT

Behandlingen är uppkallad efter den legendariska egyptiska drottningen Nefertiti, känd för sin eleganta och graciösa nacke och käklinje.
Läs mer

SVETTBEHANDLING ARMHÅLAN

Genom att injicera små mängder av Botox i de specifika områdena kan vi minska svettproduktionen och ge dig en mer bekväm och säker vardag.
Läs mer