fbpx

Fillerborttagning

HYALASE

Vi erbjuder en säker och effektiv behandling med Hyalase, som används för att korrigera estetiska problem relaterade till fillers, som till exempel överfyllda läppar eller andra områden där en överdriven mängd filler har injicerats.

Hyalase är en enzymatisk injektion som bryter ner hyaluronsyran i fillers och gör det möjligt för kroppen att naturligt avlägsna den. Detta kan hjälpa till att återställa en naturlig och balanserad look efter en överinjektion eller annan filler-relaterad kosmetisk behandling.

Vi har erfarna och kvalificerade läkare/sjuksköterska som kommer att skräddarsy behandlingen efter dina individuella behov och önskemål, och vi använder endast högkvalitativa produkter och modern teknologi för att säkerställa att behandlingen är så smärtfri och bekväm som möjligt.

Vi förstår att varje patient är unik och vi strävar efter att skapa en trygg och bekväm miljö där du kan känna dig avslappnad och väl omhändertagen under hela behandlingsprocessen.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att korrigera estetiska problem relaterade till fillers med Hyalase. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål!

BOKA TID

Behandlingsprocess

Konsultation

Lyssna på kundens förväntningar och önskemål. Diskutera potentiella resultat och vad som passar kunden bäst.

Journal anteckningar

Kunden svarar på en hälsoblankett samt ger samtycke.

Foto / Före-bild

För dokumentation syfte (Obligatorisk) och publicering på sociala medier & hemsidan (Valfri).

Bedövning

Om kunden önskar bedövning på behandlings området för en behagligare injicering appliceras en lokal bedövningskräm som verkar under 10~15 minuter och varar under hela behandlingen.

Kartläggning av injektionspunkter

Markering av injektionspunkter görs på avsedd behandlingsområde för perfekt resultat.

Rengöring & Desinficering

Rengöring & Desinficering av behandlingsområdet för ett sterilt och säkert arbetssätt.

Injektion

Injiceringen startar steg för steg då kunden är med och bestämmer under hela processen.

Återkoppling

Kunden tittar och tycker till om resultatet om något behöver korrigeras, då fortsätter behandlingen tills kunden är blir nöjd.

Massage av behandlingsområdet

Avslutningsvis kommer våra estetiska experter att massera behandlingsområdet, vilket uppmuntrar jämn distribution, för att uppnå önskat utseende och känsla.

Foto / Efter-foto

För dokumentation syfte (Obligatorisk) och publicering på sociala medier & hemsidan (Valfri).

Information

Information ges till kunden om hur denne ska hantera det behandlade området inom de närmaste timmarna.