fbpx

Övrigt

ÖVRIGT

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

Vi är glada över att erbjuda HydraFacial, Hand filler och Profhilo-behandlingar till våra kunder.

HydraFacial är en revolutionerande behandling som ger en djuprengöring, exfoliering, återfuktning och näring till huden. Behandlingen använder en patenterad teknik för att rengöra porer och avlägsna döda hudceller samtidigt som den tillför näringsämnen och fukt till huden. HydraFacial är en skonsam och icke-invasiv behandling som är lämplig för alla hudtyper och ger omedelbara resultat.

Handfillers är en behandling som används för att ge volym till händerna och förbättra hudens elasticitet och struktur. Behandlingen är enkel och säker, och involverar injektion av en naturlig fyllmedel i händerna. Resultaten är synliga omedelbart och varar vanligtvis upp till sex månader.

Profhilo är en annan populär behandling som används för att ge en mjuk och naturlig hudförbättring. Behandlingen involverar injektion av hyaluronsyra i huden för att förbättra hudens fasthet och elasticitet. Profhilo är en säker och effektiv behandling som kan användas på olika delar av kroppen, inklusive ansiktet, händerna och halsen.

Vi är stolta över att erbjuda dessa avancerade skönhetsbehandlingar till våra kunder och arbetar hårt för att uppnå deras skönhetsmål. Vårt team av kvalificerade läkare/sjuksköterska och har omfattande erfarenhet och expertis inom området och strävar efter att ge våra kunder en personlig och anpassad upplevelse.

Kontakta oss idag för mer information om HydraFacial, Handfillers, Profhilo eller någon av våra andra behandlingar. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att uppnå din skönhetspotential.

HydraFacial

HydraFacial är en revolutionerande behandling som rengör, exfolierar och återfuktar huden samtidigt som den ger näring och skyddar.
Läs mer

HAND FILLER - FÖRYNGRING AV HÄNDER

Handfillers är en icke-kirurgisk behandling som kan hjälpa till att återställa volymen och ge händerna ett mer ungdomligt och vitalt utseende.
Läs mer

SKINBOOSTER - PROFHILO

PROFHILO främjar strålande hud genom föryngring, stimulering av kollagen och elastinproduktion och hydratisering av huden.
Läs mer