fbpx

Smoke-lines

SMOKE-LINES

Röklinjer, eller ”smoke-lines”, är vertikala rynkor som bildas runt läpparna och är vanligtvis orsakade av upprepade ansiktsrörelser, inklusive rökning. Dessa rynkor kan göra att läpparna ser tunnare och mer neddragna ut, vilket ger ett åldrat utseende.

Botox är en effektiv behandling för att minska synligheten av röklinjer och ge en mjukare och yngre look till ditt ansikte. Genom att injicera små doser av botulinumtoxin typ A i de muskler som är ansvariga för rynkorna, kan Botox avslappna musklerna och minska rynkornas djup.

Innan behandlingen börjar, kommer du att träffa en kvalificerad läkare/sjuksköterska för en konsultation där doseringen och det optimala behandlingsområdet bestäms. Behandlingen själv tar vanligtvis endast några minuter att slutföra, och du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efteråt.

Resultatet av Botox Smoke-lines är vanligtvis synligt inom några dagar efter behandlingen och varar i upp till sex månader. Behandlingen är säker och effektiv, men det är viktigt att endast få den utförd av en kvalificerad läkare/sjuksköterska som har erfarenhet av att utföra denna behandling.

Kontakta oss idag för mer information om hur Botox Smoke-lines kan hjälpa dig att få ett mjukare och yngre utseende runt dina läppar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål!

BOKA TID

Behandlingsprocess

Konsultation

Lyssna på kundens förväntningar och önskemål. Diskutera potentiella resultat och vad som passar kunden bäst.

Journal anteckningar

Kunden svarar på en hälsoblankett samt ger samtycke.

Foto / Före-bild

För dokumentation syfte (Obligatorisk) och publicering på sociala medier & hemsidan (Valfri).

Bedövning

Om kunden önskar bedövning på behandlings området för en behagligare injicering appliceras en lokal bedövningskräm som verkar under 10~15 minuter och varar under hela behandlingen.

Kartläggning av injektionspunkter

Markering av injektionspunkter görs på avsedd behandlingsområde för perfekt resultat.

Rengöring & Desinficering

Rengöring & Desinficering av behandlingsområdet för ett sterilt och säkert arbetssätt.

Injektion

Injiceringen startar steg för steg då kunden är med och bestämmer under hela processen.

Återkoppling

Kunden tittar och tycker till om resultatet om något behöver korrigeras, då fortsätter behandlingen tills kunden är blir nöjd.

Massage av behandlingsområdet

Avslutningsvis kommer våra estetiska experter att massera behandlingsområdet, vilket uppmuntrar jämn distribution, för att uppnå önskat utseende och känsla.

Foto / Efter-foto

För dokumentation syfte (Obligatorisk) och publicering på sociala medier & hemsidan (Valfri).

Information

Information ges till kunden om hur denne ska hantera det behandlade området inom de närmaste timmarna.