fbpx

Hydrafacial

HYDRAFACIAL

HydraFacial är en revolutionerande behandling som rengör, exfolierar och återfuktar huden samtidigt som den ger näring och skyddar. Med HydraFacial får du en grundlig och skonsam hudrengöring som passar alla hudtyper och åldrar.

Behandlingen använder en speciell teknik som kombinerar rengörande och återfuktande serum, och används för att bekämpa orenheter, fina linjer, rynkor, torrhet och andra hudproblem. HydraFacial är både effektiv och skonsam, och ger dig ett fantastiskt resultat utan att behöva genomgå en lång rehabiliteringsperiod.

Våra erfarna och kvalificerade team kommer att skräddarsy behandlingen efter dina individuella behov och önskemål. Vi använder endast högkvalitativa produkter och den senaste tekniken för att säkerställa att din behandling är så säker och smärtfri som möjligt.

Vi förstår att varje patient är unik, och vi strävar alltid efter att skapa en trygg och avslappnad miljö där du kan känna dig bekväm och väl omhändertagen under hela behandlingen.

Kontakta oss för mer information om hur HydraFacial kan hjälpa dig att få en strålande, frisk och återfuktad hud. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål!

BOKA TID

Behandlingsprocess

Konsultation

Lyssna på kundens förväntningar och önskemål. Diskutera potentiella resultat och vad som passar kunden bäst.

Journal anteckningar

Kunden svarar på en hälsoblankett samt ger samtycke.

Foto / Före-bild

För dokumentation syfte (Obligatorisk) och publicering på sociala medier & hemsidan (Valfri).

Bedövning

Om kunden önskar bedövning på behandlings området för en behagligare injicering appliceras en lokal bedövningskräm som verkar under 10~15 minuter och varar under hela behandlingen.

Kartläggning av injektionspunkter

Markering av injektionspunkter görs på avsedd behandlingsområde för perfekt resultat.

Rengöring & Desinficering

Rengöring & Desinficering av behandlingsområdet för ett sterilt och säkert arbetssätt.

Injektion

Injiceringen startar steg för steg då kunden är med och bestämmer under hela processen.

Återkoppling

Kunden tittar och tycker till om resultatet om något behöver korrigeras, då fortsätter behandlingen tills kunden är blir nöjd.

Massage av behandlingsområdet

Avslutningsvis kommer våra estetiska experter att massera behandlingsområdet, vilket uppmuntrar jämn distribution, för att uppnå önskat utseende och känsla.

Foto / Efter-foto

För dokumentation syfte (Obligatorisk) och publicering på sociala medier & hemsidan (Valfri).

Information

Information ges till kunden om hur denne ska hantera det behandlade området inom de närmaste timmarna.