fbpx

Näsrynkor

NÄSRYNKOR

Vi är specialiserade på att hjälpa dig att minska utseendet av nasolabiala veck och rynkor runt näsområdet genom användning av Botox. Genom att injicera små mängder av Botox i de specifika musklerna runt näsan kan vi minska muskelaktiviteten som bidrar till utseendet av dessa rynkor, vilket resulterar i en jämnare och mer ungdomlig look.

Vårt team består av erfarna och kvalificerade läkare/sjuksköterska som har en djup förståelse för hur man bäst kan använda Botox för att uppnå dina önskade resultat. Vi strävar alltid efter att skapa en trygg och avslappnad miljö där du kan känna dig bekväm och väl omhändertagen under hela behandlingen.

Vi använder endast högkvalitativa produkter och den senaste tekniken för att säkerställa att din behandling är så säker och smärtfri som möjligt. Varje patient är unik, och vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en behandlingsplan som är anpassad efter dina individuella behov och önskemål.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att förbättra utseendet av dina nasolabiala veck och näsrynkor. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål!

BOKA TID

Behandlingsprocess

Konsultation

Lyssna på kundens förväntningar och önskemål. Diskutera potentiella resultat och vad som passar kunden bäst.

Journal anteckningar

Kunden svarar på en hälsoblankett samt ger samtycke.

Foto / Före-bild

För dokumentation syfte (Obligatorisk) och publicering på sociala medier & hemsidan (Valfri).

Bedövning

Om kunden önskar bedövning på behandlings området för en behagligare injicering appliceras en lokal bedövningskräm som verkar under 10~15 minuter och varar under hela behandlingen.

Kartläggning av injektionspunkter

Markering av injektionspunkter görs på avsedd behandlingsområde för perfekt resultat.

Rengöring & Desinficering

Rengöring & Desinficering av behandlingsområdet för ett sterilt och säkert arbetssätt.

Injektion

Injiceringen startar steg för steg då kunden är med och bestämmer under hela processen.

Återkoppling

Kunden tittar och tycker till om resultatet om något behöver korrigeras, då fortsätter behandlingen tills kunden är blir nöjd.

Massage av behandlingsområdet

Avslutningsvis kommer våra estetiska experter att massera behandlingsområdet, vilket uppmuntrar jämn distribution, för att uppnå önskat utseende och känsla.

Foto / Efter-foto

För dokumentation syfte (Obligatorisk) och publicering på sociala medier & hemsidan (Valfri).

Information

Information ges till kunden om hur denne ska hantera det behandlade området inom de närmaste timmarna.