fbpx

Masseter botox

MASSETER BOTOX

Många människor lider av masseter som är stora eller överaktiva, vilket kan ge ett kantigt utseende till ansiktet och orsaka obehagliga symtom som huvudvärk, käksmärta och tandgnissling. Masseter Botox är en effektiv behandling som kan minska storleken på masseterna och ge en mer harmonisk och balanserad look till ansiktet.

Masseter Botox är en icke-kirurgisk behandling som innebär injektioner av botulinumtoxin typ A i massetermusklerna. Botulinumtoxinet blockerar nervsignalerna till musklerna, vilket förhindrar överdriven spänning och minskar muskelmassan i området. Detta resulterar i en minskning av masseterns storlek och en mjukare look till ansiktet.

Innan behandlingen påbörjas kommer en kvalificerad läkare/sjuksköterska att utföra en grundlig konsultation för att bestämma den optimala behandlingen för dig. Det är viktigt att notera att masseter Botox endast bör utföras av en kvalificerad och erfaren läkare.

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med masseter Botox-behandlingar och få en mjukare, mer balanserad look till ditt ansikte. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål!

BOKA TID

Behandlingsprocess

Konsultation

Lyssna på kundens förväntningar och önskemål. Diskutera potentiella resultat och vad som passar kunden bäst.

Journal anteckningar

Kunden svarar på en hälsoblankett samt ger samtycke.

Foto / Före-bild

För dokumentation syfte (Obligatorisk) och publicering på sociala medier & hemsidan (Valfri).

Bedövning

Om kunden önskar bedövning på behandlings området för en behagligare injicering appliceras en lokal bedövningskräm som verkar under 10~15 minuter och varar under hela behandlingen.

Kartläggning av injektionspunkter

Markering av injektionspunkter görs på avsedd behandlingsområde för perfekt resultat.

Rengöring & Desinficering

Rengöring & Desinficering av behandlingsområdet för ett sterilt och säkert arbetssätt.

Injektion

Injiceringen startar steg för steg då kunden är med och bestämmer under hela processen.

Återkoppling

Kunden tittar och tycker till om resultatet om något behöver korrigeras, då fortsätter behandlingen tills kunden är blir nöjd.

Massage av behandlingsområdet

Avslutningsvis kommer våra estetiska experter att massera behandlingsområdet, vilket uppmuntrar jämn distribution, för att uppnå önskat utseende och känsla.

Foto / Efter-foto

För dokumentation syfte (Obligatorisk) och publicering på sociala medier & hemsidan (Valfri).

Information

Information ges till kunden om hur denne ska hantera det behandlade området inom de närmaste timmarna.