fbpx

Filler

FILLER BEHANDLINGAR

Vi på 3DBeauty Clinic använder oss enbart av naturlig filler med hyaluronsyra, ett ämne som förekommer i kroppen medfött men som minskar med åren. Det binder fukt och bidrar därför till en hy som är återfuktad och frisk, utan fina linjer och rynkor. Att injicera hyaluronsyra är därför att tillsätta en kroppsidentisk substans, och ämnet är väldokumenterat för ändamålet med miljontals behandlingar utförda världen över
Även om det är ett naturligt ämne, och behandlingen går snabbt och relativt smärtfritt, är av yttersta vikt att välja en salong med rätt kunskaper för att få fint resultat.
När vi behandlar våra kunder tycker vi om att se en helhetssyn. Ett viktigt värde för oss på 3DBeauty Clinic är förtroende. Vi vill att du ska kunna lita på oss som din behandlare, vi lyssnar och ger råd om vad som fungerar bäst för dig. Med tiden skapar vi en bra relation som ökar din självkänsla och ditt förtroende för oss!

FILLERS LÄPPAR

En injektionsbehandling med fillers är perfekt för dig som önskar vackra välformade läppar med lite extra volym och fyllighet.
Läs mer

FILLERS HAKA

Fillers kan även användas för att ge mer definition och kontur åt hakan.
Läs mer

FILLERS NÄSA TILL MUN LINJER

Nasolabial veck är veckningar på näsens sidor som sträcker sig ner till mungiporna och skapar ett oönskat ”trött” -utseende.
Läs mer

FILLERS TRÖTTA ÖGON

Trötta ögon beskrivs som djupa gropar under ögonen som ser ut som mörka cirklar under ögonen.
Läs mer

SKINBOOSTER - PROFHILO

Denna revolutionerande behandlingen bioremodellerar huden och verkar direkt på hudläckning och resulterar i snabbare cellförnyelse.
Läs mer

FILLERS NÄSKORRIGERING

Den icke-kirurgiska näskorrigeringen är en snabb lösning för en ojämn och nedåt lutad näsa.
Läs mer

FILLERS KÄKLINJE

Behandlingen kan ge din käke och haka mer definition. Om du har en liten, rundad käklinje, har du vanligtvis mer fina linjer och bucklor.
Läs mer

FILLERS SURA MUNGIPOR

Sura Mungipor Fillers eller Marionettlinjer är långa vertikala rynkor som går från hörnen av läpparna till hakan och ger ett surt och bekymrat intryck.
Läs mer

FILLERS RYNKOR

Injektionsbehandlingar med fillers kan hjälpa till att släta ut mindre rynkor och veck samt föryngrar huden.
Läs mer

FILLERS KINDBEN

Kindben argumentation är en mycket populär behandling för patienter i alla åldrar.
Läs mer