fbpx

Tear Trough Fillers

TRÖTTA ÖGON - TEAR TROUGH

Tear trough fillers används till både unga och äldre kunder, för äldre kunder vill man ersätta förlorad vävnadsmassa för en piggare blick men det kan också användas för andra som har för tunn hud under ögonen, med fillers får man en mindre genomskinlig hud därmed blir området ljusare då mörka vävnader inte träder fram och ger intryck av mörkare hud. Dock är denna behandlingen inget för pigmenterad hud under ögonen.

Trötta ögon beskrivs som djupa gropar under ögonen som ser ut som mörka cirklar under ögonen. Människor med hängande, mörka cirklar eller ”hollowness” under ögonen tenderar att se mer trötta och äldre ut än de är.

Denna procedur innefattar att injicera ett dermalt filler med låg densitet i område under ögonen som är känt som tårtroget, ofta även beskrivet som trötta-ögon eller nedsänkt yta under ögonen. Detta problem området orsakas bland annat av det naturliga åldringsprocessen, kan beskrivas som orbital fettkuddsförtunning och förlust av omgivande benstruktur som orsakar utseendet av det ihåliga utseendet under ögonen. Fyllning av Sub-orbicularis occuli orbital fettkudde (SOOF) med dermal filler leder till omedelbara resultat med föryngrade, fräscha ögon och ansiktsutseende.

Resultat

Resultaten varar i 8-12 månader efter denna procedur. Behandlingen tar  ca 30-45 minuter att utföra. Tillvägagångssättet är minimalt invasivt genom vår säkra kanyl-teknik som ger minimal smärta jämfört med en klassisk injektionsbehandling. Lokal bedövning i form av topikal lidokain appliceras för att minska obehagliga känslan ytterligare.

 

Vi på 3DBeauty Clinic använder de senaste mikro-kanyltekniken för att minimera risken för skador på kärlen runt ögat. Detta är ett trubbigt tippat instrument som inte är skarpt och därmed inte lika smärtsamt som glider genom hudens vävnadsskikt för att undvika punktering av kärl i området under behandlingen.

3DBeauty Clinic används special tunn filler som är anpassad för området under ögonen.

Se Tear trough fillers behandlingar i vår bildgalleri här.

BOKA TID

Behandlingsprocess

Konsultation

Lyssna på kundens förväntningar och önskemål. Diskutera potentiella resultat och vad som passar kunden bäst.

Journal anteckningar

Kunden svarar på en hälsoblankett samt ger samtycke.

Foto / Före-bild

För dokumentation syfte (Obligatorisk) och publicering på sociala medier & hemsidan (Valfri).

Bedövning

Om kunden önskar bedövning på behandlings området för en behagligare injicering appliceras en lokal bedövningskräm som verkar under 10~15 minuter och varar under hela behandlingen.

Kartläggning av injektionspunkter

Markering av injektionspunkter görs på avsedd behandlingsområde för perfekt resultat.

Rengöring & Desinficering

Rengöring & Desinficering av behandlingsområdet för ett sterilt och säkert arbetssätt.

Injektion

Injiceringen startar steg för steg då kunden är med och bestämmer under hela processen.

Återkoppling

Kunden tittar och tycker till om resultatet om något behöver korrigeras, då fortsätter behandlingen tills kunden är blir nöjd.

Massage av behandlingsområdet

Avslutningsvis kommer våra estetiska experter att massera behandlingsområdet, vilket uppmuntrar jämn distribution, för att uppnå önskat utseende och känsla.

Foto / Efter-foto

För dokumentation syfte (Obligatorisk) och publicering på sociala medier & hemsidan (Valfri).

Information

Information ges till kunden om hur denne ska hantera det behandlade området inom de närmaste timmarna.